BLI MED I AFFILIATEPROGRAMMET TIL WIKKA!

Har du en egen nettside, blogg, instagram eller snapchat konto med mange følgere? Kunne du tenke deg å tjene penger på å promotere tilbud og produkter? Da er affiliatemarkedsføring løsningen

Du mottar 12% provisjon på alt salg som ledes fra dine nettsider gjennom Wikka.no. Du får også et engangsbeløp på 50 kr ved verving av ny affiliate og 950 kr ved verving av ny butikk på Wikka.no. Vi har også en levetid på cookies på 7 dager, noe som gjør at du får kommisjon hvis kunden velger å handle senere en den dagen du annonserte.

"Vårt mål er at du som Wikka’s affiliate alltid skal få godt betalt for din innsats ved å markedsføre Wikka. Gå ikke glipp av denne sjansen til å tjene ekstra mye penger gjennom Wikka’s affiliate-program. Hent våre bannere, promotions eller direktelink fra din egen admin side og tjen penger fra bloggen eller nettsiden din"

Fordeler med Wikka’s affiliate-program

Kjent varemerke / Egne kolleksjoner samt merkevarer / Bredt utvalg av alt fra klær og interiør til teknikk / Nye annonsekampanjer annenhver uke / Høy konverteringsgrad/Provisjonstrapp (selg mer og få høyere prosent)


HVA ER ET AFFILIATEPROGRAM?

Du har helt sikkert hørt om affiliate før, men kanskje ikke vært helt klar over hva ordet egentlig betyr. Vi skal derfor prøve å forklare kort hva som ligger i uttrykket affiliate marketing. Det handler om reklame og annonser for bedrifter og produkter som kan plasseres på ulike nettsider og blogger. Fenomenet er ikke så veldig gammelt og begynte rundt midten av 1990-tallet i USA. Det var også på den tiden at internettet for alvor «eksploderte» og en av de første til å utvikle et suksessfullt affiliate program, var Amazon. De kunne se ideen i å la andre markedsføre produktene sine mot å få en liten betaling for hver gang det medførte et salg. Programmet er et av de mest vellykkede og millioner av nettsider verden over reklamerer for Amazon og produktene deres.

Mange bedrifter og kjente merkevarer har samlet seg i selskaper som driver med affiliate marketing. Blant de største finner vi Tradetracker og Tradedoubler, og disse har også avdelinger i Norge. Her velger f.eks. Nelly.com å plassere en rekke små annonser og lenker på utvalgte produkter, kampanjer eller rettet mot nettsiden deres. Du søker så om å få lov til å plassere noen av disse annonsene på nettsiden din. Før du får grønt lys, vil annonsøren ta en titt på nettsiden din for å se om de mener den er i riktig segment i forhold til produktene deres. I dette tilfelle vil det si Nelly.com og har du en blogg som handler om håndverkertips, så er det kanskje ikke den helt riktige match.

Har du en blogg om mote til jenter, så er det straks mer logisk og ser siden din grei ut, så vil de helt sikkert godkjenne deg. Du kan så velge de reklamene du ønsker å ha på siden din og når en av dine lesere klikker på annonsen for Nelly.com og gjennomfører et kjøp på nettsiden til Nelly, så vil du få utbetalt en prosentsats av beløpet eller et fast beløp.

Hvor mye du kan tjene på affiliate marketing kommer helt an på hvor mange besøkende du har på nettsiden din samt hvor interessante dine affiliate lenker er for leseren. De nettsidene som har mange besøkende hver uke og som har affiliate marketing som er nyttige for leseren kan ha en ganske fin ekstra inntekt hver måned. Alt sammen under forutsetning av at leseren som klikker på annonsen også gjennomfører et kjøp. I noen tilfeller får man også betalt for antall klikk på en annonse, men det er ikke så vanlig.

Affiliates er bloggere eller nettsider som formidler våre produkter gjennom egne sider og sender dem til wikka.no gjennom trackinglinker. For hvert salg som blir gjort gjennom denne linken vi du som affiliate få en kommisjon. Linkene kan være i form av blogglinker, bannere, Twitter, Facebook, rabattkoder og lignende. Om du kun har en Instagram eller Snapchat konto vil du få en unik rabattkode hos oss som vil gi deg kommisjon om den blir tatt i bruk.

HVORFOR BLI EN AFFILATE?

Wikka.no er en nettbutikk som selger produkter innenfor interiør, møbler, mote og fritid og vi satser på sterk vekst i årene som kommer. Ved å være med på laget kan vi tilby produkter til testing samt en høy kommisjon pr salg som kommer fra din nettside.

HVORDAN BLI EN AFFIALITE?

Det er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg hos oss ved å sende en mail til butikk@wikka.no med litt informasjon om deg og din nettside/profil. Når du har gjort dette går vi gjennom søknaden din og hvis alt ser bra ut godkjenner vi deg etter noen få dager. Legg så linkene eller bannere til din nettside, blogg eller på sosiale medier og begynn å tjene kommisjon! Har du kun en instagramkonto må du ta kontakt med oss for å få en unik rabattkode du kan distribuere til dine følgere.

Du får din egen admin side hvor du kan finne alt av materiell til å starte markedsføringen din med, du vil også kunne se live fortjenesterapport og kunne administrere din profil og informasjon. Du vil derfor ha full kontroll på hva du har tjent og når dette blir utbetalt.

TIPS

Velg produkter som du tror vil appellere til dine følgere. Dette vil øke sannsynligheten for klikk på linkene som fører til provisjon. Dobbeltsjekk at linkene fungerer som de skal. Det anbefales å gjøre linkene så presise som mulig slik at de fører til selve produktet på våre sider.

Har du problemer så bistår vi gjerne. Send oss en epost med hva du trenger hjelp til!