Hos Wikka får du alltid gratis frakt!

Vi vet hvor irriterende det kan være å betale store summer i frakt når man handler på nettet, vi har derfor kuttet dette og gir deg gratis frakt hele året! Scroll ned for å lese mer om Helt Hjem som er vår partner.


om-oss.jpg

OM HELTHJEMHelthjem distribuerer aviser, magasiner, bøker og pakker over hele landet. Vi leverer seks dager i uken – før frokost. I enkelte områder distribuerer vi også på søndager.

Helthjem har 100 prosent dekning i Norge, og vi har full sporing på våre helt hjem-pakker. Drift og leveranse av alle produkter i nettverket skjer via en rekke distribusjonsselskaper som sammen utgjør Helthjem. Se nettverk for oversikt over distribusjonsselskapene, som i all hovedsak eies av Schibsted, Amedia og Polaris.

Det unike med Helthjem er at alle selskapene bruker samme teknologi, har samme strenge kvalitetskrav og enhetlige rutiner og prosesser – og at vi har samarbeidet godt i en årrekke.

Smarte løsninger

Siden 1767 har vi båret ut aviser, medieprodukter og pakker og vi gjør alt vi kan for at våre kunder og deres abonnenter skal oppleve topp service.

Vi har spesialisert oss på å distribuere produkter helt hjem, og satser nå sterkt på pakkedistribusjon.

Kanskje får du Aftenposten på døren om morgenen? Den er det våre bud som leverer. Daglig distribuerer vi inntil 2 millioner aviser, reklamer, blader, bøker og pakker – fordelt på mer enn 200 ulike produkter.

Moderne teknologiske løsninger gjør at det vi distribuerer alltid er der det skal være, til riktig tid.

Til info:

Helthjem Mediapost AS er eid 50-50 av Amedia og Schibsted Distribusjon.
Helthjem Netthandel AS er eid 66% av Schibsted Distribusjon og 34% av Polaris Medi