Nordic Collection

Nordic Collections AS er en av Norges ledende leverandører til gullsmedbransjen.

Vi fører både egenutviklede merkevarer som Pan Jewelry, Alexander og Prins&Prinsesse,
og eksterne merkevarer som Kranz & Ziegler STORY og Hagerty.

Vårt mål er å levere kvalitetsprodukter til riktig pris. Vi skal følge med i tiden og tilby både trend- og basisvarer innenfor alle våre merker.
Høy grad av service og åpenhet skal være våre kjennetegn, og vi ønsker at både forhandlere og kunder skal føle seg hjemme i vårt univers.

Velkommen til Nordic Collections!


Nordic Collections

Det handler om de små minneverdige stundene som et smykke fra oss er med å skape. En gave på konfirmasjonsdagen, et frieri, en rund dag – eller en impulsiv gave til en du bryr deg om. Hver eneste dag fremkaller våre produkter varme smil og gode følelser mellom mennesker. Små glimt fra livet som huskes, minner som aldri blekner. Vi kaller dem øyeblikk som skinner.

Nordic Collections bygger på flere tiårs tradisjoner med utvikling av konsepter og merkevarer for det norske gullsmedmarkedet. Gjennom et stort nettverk av leverandører, har vi lang erfaring med å velge ut og markedsføre smykker og klokker til riktig pris og kvalitet.

Nordic Collections er i dag en betydelig aktør i det norske gullsmedmarkedet, og betjener både frittstående gullsmedbutikker og har avtaler med kjeder som Gullfunn og Juvelen. Vi er en liten og engasjert organisasjon som jobber hardt for å skape suksess for våre kunder.

Det er ingen produkter i denne seksjonen