Ønsker du å starte egen nettbutikk?

Vi skal nå fortelle litt om WIkka.no og hva vi kan gjøre for deg som driver butikk. Kanskje ønsker du å komme deg på nett? Det kan godt hende du allerede har din egen nettbutikk?
Det er ikke et hinder for å bli med på Wikka.no.
Det er ingen hemmelighet at det å åpne egen nettbutikk er en ganske utfordrende oppgave, som involverer mange kompliserte og tidkrevende resurser, for eksempel hvilke nettbutikkleverandør du skal velge? Eller hvordan du skal utvikle systemet, designe forsiden, finne betalingssystem, integrering og leveringsalternativer samt mange fler. Hvert aspekt krever en grundig vurdering og en skreddersydd tilnærming for å sikre at du får en fullt funksjonell og attraktiv nettbutikk som vil kunne tilfredsstille dagens krevende forbruker og dra fordeler på et svært konkurransedyktig marked.
shutterstock_458474878.jpg?1550020499329

Hvis du planlegger å selge dine produkter på Internett, og nå ser etter den mest effektive løsningen på hvordan du lager en nettbutikk raskt, enkelt og uten store investeringer, så har du kommet til rett sted! Teamet bak Wikka.no er her for å tilby deg et kraftig, funksjonsrikt og fremdeles brukervennlig verktøy som vil hjelpe deg med å oppnå denne viktige beslutningen på en vellykket måte, helt alene. Ingen spesifikke tekniske ferdigheter eller erfaring er nødvendig. Vi hjelper deg også hele veien.

La oss begynne med hva Wikka tilbyr deg som ønsker å starte nettbutikk.

Separat Adminpanel

Hver butikk får et eget administrasjonspanel. Der vil butikken administrere sine egne innstillinger, ordre og produkter.
Adminpanelet inneholder kun de innstillingene og funksjonene den enkelte butikk skal ha tilgang til, på den måten kan du heller ikke gjøre noe galt. Det er kun Wikka sine egne ansatte som har tilgang til å designe forsiden og gjøre endringer i programvaren.
Den enkelte butikk har kun tilgang til sitt eget adminpanel og vil ikke kunne se eller røre andre butikkers innstillinger, ordre eller annet.

I Wikka sitt adminpanel kan du som butikk:

 • Administrere bestillinger, returer, produkter, filtre, alternativer og funksjoner
 • Legge til administratorer med forskjellige tilgangsnivåer til administrasjonspanelet (Til din partner eller ordreansvarlig for eksempel)
 • Legge til forskjellige informasjons sider, meningsmålinger, skjemaer og lenker
 • Se din egen live kontosaldo, regnskap og inntjening
 • Legge til salg, kampanjer og kupongkoder
 • Se dine kunder, meldinger og kommunikasjon fra Wikka og besøkende
 • Importere eller eksportere produkter, rapporter og bestillinger
 • Se din gjeldende avtale med Wikka og du kan oppgradere hvis du trenger mer innhold.Egen mikrobutikk med eget domene til alle med Silver eller høyere
Uten%20navn.png?1550020623768
Her kan butikken lage sin egen nettside inne i vår markedsplass og butikken vil her kun få opp sine egne aktive kategorier, merker, info, logo, funksjoner og produkter.
Dette er perfekt for deg som ønsker å markedsføre din egen butikk i sosiale medier eller annet uten å sende kundene direkte til Wikka sin forside.
Denne funksjonen er tilgjengelig for alle med planen Silver eller høyere, les mer om planer lenger ned.

Mikrobutikken inneholder:

 • Butikkens beskrivelse
 • logo
 • Produkter
 • produktfilter og leverandører
Det tar butikken et par minutter å justere sin mini-butikk.

Samarbeidsavtale & Planer


Hos Wikka er vi opptatt av at alle butikker skal ha mulighet til å være med, derfor har vi også utviklet 4 forskjellige planer og priser slik at du kan velge den som passer for deg å din butikk, det er ikke nødvendig å betale mer en du trenger. Under ser du hvilke steg/planer vi tilbyr. Hvis du plutselig omsetter for mer en planen din tillater så vil du automatisk bli spurt om å oppgradere.

Betingelsene til Wikka består av 4 deler. ( https://wikka.no/handelsbetingelser/ )

 • Samarbeidsavtale
 • Prisliste (Vedlegg 1)
 • Samhandelsbetingelser (Vedlegg 2)
 • Liste Over Tilleggstjenester

Disse 4 delene danner grunnlaget for samarbeidet og vil fungere som en type "leiekontrakt" Det er ingen bindingstid hos Wikka, du kan si opp avtalen når du vil. (Alle påbegynte måneder må allikevel betales)


Nå skal vi ta en liten titt på hva Wikka gjør i forhold til det administrative arbeidet.

Annonsering

Wikka står for betalt markedsføring av platformen som helhet og alle våre butikker får følgende inkludert ved et samarbeid med oss.
Søkemotoropptimalisering - Markedsføring via Adwords - Annonsering på Facebook - Annonsering på Instagram - Tradisjonell Annonsering - Bannerannonsering - affiliateannonsering - Kundeklubb på E-post og SMS med segmentering - Blogg -konkurranser
Vi setter stor pris på om du også bruker dine egne sosiale kanaler til å fremme din egen butikk på Wikka.no
Du får også tilgang til vårt markedsbyrå hvor du kan bestille markedsføringsmateriell og annet til våre gode priser.

Frakt

Du får også tilgang til Norges beste fraktavtale som selv ikke de største enkeltstående nettbutikker får, da får du opp til 70% avslag på dine sendinger i forhold til posten sine priser. Denne fraktavtalen kan du også bruke i din egen nettbutikk. Hvis dere skal sende en normal pakke på 2 kg med mål 40x40 cm så koster det ca 140-220 hos posten avhengig av sone, mens hos oss har du en fastpris på 69 kr og jo flere pakker du sender samtidig jo billigere blir det. Derfor har alltid sluttkunden GRATIS FRAKT hos Wikka.
Fordelene med å være medlem av et større kollektiv av butikker er jo at man får bedre avtaler på både markedsføring og frakt, som gjør at trafikken og konverteringen av kunder er mye større en det man vanligvis har i en enkeltstående nettbutikk. Du får rett å slett mye gratis ved å være medlem av et kjøpesenter på nett.

Oppgjør


Hver dag genererer Wikka.no et oppgjør til alle butikkene, du vil derfor få utbetalt omsetning direkte fra vår betalingspartner med 14 dagers forsinkelse. Det betyr at etter 14 dager med salg så vil du få penger på konto hver dag. inne på din side vil du finne alle ordre, refusjoner, saldo, utbetalinger og fraktkostnader. Du har også full oversikt over dette i adminpanelet. Det eneste du trenger å gjøre er å levere oppgjøret du får utlevert av oss til din regnskapsfører, derfor er det heller ingen ekstra jobb for deg å være medlem av Wikka.


Drift

Det er Wikka og våre samarbeidspartnere, leverandører og utviklere som sammen drifter og utvikler Wikka.no og du får derfor all den hjelpen du trenger på vårt Norske kontor.


Da tenker jeg vi er sånn noenlunde i mål, har du andre spørsmål eller vil vite om alle funksjoner vi ikke har gått i gjennom så ta gjerne kontakt på post@wikka.no. Wikka kan stolt fortelle at konseptet er laget av butikker, for butikker og at vi derfor ønsker å hjelpe lokale små og mellomstore virksomheter til å kunne konkurrere med de store kjedene.
Sammen skal vi bygge Norges beste lokale kjøpesenter på nett!

se%20priser%20og%20bestill.jpg?155002080