Returbetingelser

refund_b1.jpg

1
Pakk alle varene i originalemballasjen. Varer kjøpt som sett må returneres i sett. Skal du returnere varer fra flere butikker må du pakke varene til hver butikk i egen sending og returnere de til butikken(e) du mottok dem fra. Wikka.no er et kjøpesenter på nett og vi tar ikke imot noen returer, alle returer må derfor sendes til den gjeldende butikk varene kommer fra. Som kunde har du alltid 14 dagers ubegrenset angre- og returrett, som gjelder fra den dagen du har fått varen, eller angrerettskjema dersom dette leveres senere enn varen.

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten eller bytte varen du har kjøpt i en annen størrelse eller farge, skal du melde fra innen 14 dager etter at varen er levert/hentet ut på utleveringsstedet. Dette skal meldes via vårt online returskjema som du finner ved å klikke på lenken her:


refund_b2.jpg


2

Etter at online returskjema er utfylt skal du fylle ut angrerettskjema og legge denne sammen med varen som skal sendes i retur. Du skal pakke varen forsvarlig og i samme emballasje som du har mottatt den i. Bruk av angreretten skal meldes fra om via online returskjema, eller direkte til butikken du skal returnere varer til, innen 14 dager fra varens mottak. Varen skal sendes i retur innen 14 dager etter at du har meldt fra om bruk av angreretten. Pakken skal sendes i retur ferdig frankert da det er kunden som er ansvarlig for å betale retur.

refund_b3.jpg

3

Varer som er brukt, utover det som normalt kan gjøres i fysisk butikk (dvs. prøvd) vil du bli belastet for eventuell verdireduksjon på varen. Dersom varen er brukt på så måte at den ikke kan selges videre vil du motta varen i retur, og bli belastet hele beløpet for varen. Dersom du ikke har brukt vårt online returskjema skal du melde fra direkte til butikken som har levert varen om din retur. Dersom du har mottatt varer fra flere ulike butikker skal varene returneres separat, til hver enkelt butikk som har levert varer til deg. Det er ditt ansvar å sørge for at varene sendes til riktig butikk, og at varen ankommer butikken.

refund_b1.jpg

4

Varen(e) skal hentes ut på utleveringssted FØR de(n) sendes i retur. Dersom du unnlater å hente ut varen på utleveringsstedet, og den går i retur tilbake til butikken som har avsendt denne, vil du belastes for returportokostnadene som faller på butikken. Du vil ikke motta penger i retur/få kansellert din faktura før returen har ankommet butikken. Dersom du ønsker varen re avsendt etter at den er blitt retursendt til butikken skal du selv dekke fraktomkostningene for dette. Du kan ikke returnere pakken(e) med samme fraktetikett som du fikk varen(e) tilsendt med, og denne må fjernes fra emballasjen for å unngå forvirring hos posten. Ved gjenbruk av fraktetikett vil du bli belastet for omkostningene av dette.

refund_b5.jpg

5

Dersom du har valgt faktura eller delbetaling gjennom Collector som betalingsmetode vil du ikke motta ny faktura. Du skal selve trekke fra beløpet for varen du har returnert på din faktura og betale denne.

Ved godkjent retur får du refundert penger direkte tilbake til ditt betalingskort så snart butikken har mottatt varen din i retur. Dersom du har unnlatt å bruke online returskjema vil det kunne ta noe lenger behandlingstid da refusjonen gjøres manuelt. Dersom du har valgt fakturabetaling gjennom Collector vil beløpet for varen, og frakten du opprinnelig har betalt, bli slettet fra din faktura. Tilbakebetaling vil skje innen 14 dager.

Vår retur- og tilbakebetalingspolicy er beskrevet ovenfor. I henhold til NYS-loven er det pålagt for alle butikker å legge ut en policy for retur. Hvis en butikk ikke legger inn noen returpolicy, krever loven at butikken godtar alle returer inntil 30 dager etter at kjøpet er gjennomført. Du kan ha fått returskjemaet på mail, i posten eller i pakken varene kom i.