TH Marthinsen

VÅR HISTORIE

Th. Marthinsen er norsk design og håndverk og representerer unik håndverksmessig kvalitet og tidløs estetisk design. Historien startet da Thorvald Marthinsen åpnet en liten gullsmedbutikk i 1883 med tilhørende verksted midt i Tønsberg by. Rett før han døde hadde han bygd opp en fabrikk som fortsatt er i drift. Våre produkter er elsket av generasjoner.

Våre produkter reflekterer en historie av norsk kultur og tradisjon. Gjennom flere generasjoner Marthinsen har vi med respekt lyktes i å ta vare på tradisjonsrik håndverkskunst og arv. I dag henter vi det beste fra vår historie og setter produktene inn i en ny tid, fortsatt rene linjer og med tidløs estetikk. Resultatet er nye produkter med samme unike håndverksmessig kvalitet til glede for nye generasjoner.


DESIGN GJENNOM 5 GENERASJONER

Den europeiske gullsmedkunsten kan, som alt annet kunsthåndverk, lede sine tradisjoner tilbake til den klassiske antikken. Hele vår formkultur har fått sitt preg av denne tradisjonen. Våre håndverkere behersker alle områder innenfor gullsmedfagets lange tradisjoner. Denne kunnskapen ligger som en grunnstein for vår utvikling og produksjon. Det er viktig for oss å ta vare på våre klassiske og historiske produkter. Samtidig tar vi med oss kunnskapen inn i moderne teknologi sammen med god design og godt håndverk, og utvikler nye produkter tilpasset den moderne forbruker. Identitet til mange av våre viktigste idrettsarrangementer er kunstverk signert våre tegnere og modellører.


VELKOMMEN INN I VÅR VERDEN. VELKOMMEN TIL TH. MARTHINSEN!

Det er ingen produkter i denne seksjonen