Trend Collection

Trend Collection AS ble etablert i 2001 og er et norsk importselskap med forretningsområde belysning, møbel og interiør.

Lokasjon


I Skien holder vi til. Her har vi kontor og lager i flotte lokaler på Bølehøgda.

Våre fullsortiments showrom ligger i Hoorn like på utsiden av Amsterdam, samt i Gnosjø, langt inn i de svenske skoger.

Produkter


Helt fra Trend Collection ble etablert har import og distribusjon av elektriske juleartikler vært vårt hovedforretningsområde. Det er det fortsatt i dag. Og det er vi stolte av.

Opp igjennom årene har vi jobbet hardt for å skaffe oss en solid posisjon innen ute- og effektbelysning, og her vokser vi måned for måned.

I 2011 startet vi et nytt og spennende samarbeid som en forlengelse av vårt eksisterende forretningsområde. En tilfeldig telefonsamtale våren 2011 ble startskuddet for en utvidelse til interiørverdenen som vi lenge hadde vurdert. LifeStyle Home Collection og søsterselskapet Braxton Home Collection, gjør oss til en av landets mest komplette interiør- og belysningsleverandører.

I tillegg til de flotte leverandørene våre har vi også en egen merkevare vi jobber med. T! by Trend heter vår egen møbelkolleksjon, og våre høykvalitets juletrær med lys er også eget design og merkevare.

Velkommen!

Det er ingen produkter i denne seksjonen